Theatervoorstelling: Els De Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken

Els leeft en hoe. Ondanks alle tegenslagen die ze de afgelopen jaren moest verwerken heeft ze besloten het leven te vieren. Dit doet ze op haar eigen manier. Ze vult een show vol dynamiek afgewerkt met een persoonlijk en kwetsbare toets.

Locatie

Hoogstraten 2320 Antoon Lalaingstraat GC Hoogstraten

Els leeft en hoe. Ondanks alle tegenslagen die ze de afgelopen jaren moest verwerken heeft ze besloten het leven te vieren. Dit doet ze op haar eigen manier. Ze vult een show vol dynamiek afgewerkt met een persoonlijk en kwetsbare toets. Els kijkt vanaf nu door een eigenhandige geconstrueerde roze bril naar het leven. En u binnenkort ook !!!
“Els de Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken” is al de 14de zaalshow van Els de Schepper. Ze blijft dan ook ongetwijfeld de onnavolgbare “grand dame” van het Vlaamse cabaret.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
25.00

leden betalen het voordelige tarief van 23€ per persoon
niet- leden betalen 25€ per persoon

Inschrijven

Reserveer je tickets aan het voordelige ledentarief: 23€ p.p. Je betaalt 25€ p.p. indien je geen lid bent van de Gezinsbond. Reservatie is definitief na betaling op rekeningnummer: Gezinsbond Meerle BE30 7512 0191 2311 voor vrijdag 1 november 2019 met als mededeling: Els De Schepper + naam + lidnummer + aantal tickets.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten