ONTBIJT OP BED OF HEERLIJK BRUNCHEN

Op zondag 12 juni 2022 kan u genieten van een heerlijk samengesteld ontbijt/brunch voor Vaderdag ! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de bestelling tijdig doorgeven en wij brengen het ontbijt/brunch gratis aan huis op het door u gekozen tijdstip.

Locatie

Meerle 2328 .... Omgeving Meerle

Op zondag 12 juni 2022 kan u genieten van een heerlijk samengesteld ontbijt/brunch voor Vaderdag !
Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de bestelling tijdig doorgeven en wij brengen het ontbijt/brunch gratis aan huis op het door u gekozen tijdstip.
NIEUW: Leden** ontvangen op hun bestelling een fikse spaarkorting van 25%!! Vergeet daarom uw kaartnummer (≠ lidnummer) niet te vermelden bij uw bestelling om deze korting te ontvangen.
Info lidkaart/spaarkaart: https://ledenvoordelen.gezinsbond.be/je-lidkaart-geld-waard

Aarzel niet en grijp deze kans om onze papa’s, je gezin, kinderen en kleinkinderen, vrienden, familie en natuurlijk ook jezelf eens lekker te verwennen!

Wist je trouwens dat wij gratis leveren binnen fusie Hoogstraten!

Betalingen dienen ontvangen te zijn voor 6 juni 2022.

Nog vragen? Mail ons: gezinsbondmeerle2013@gmail.com of voor kijk voor meer info: https://meerle.gezinsbond.be

**leden Meerle & Meersel-Dreef ontvangen 25% spaarkaartkorting, leden uit andere afdelingen ontvangen 10% spaarkaartkorting op hun bestelling

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
15.00

volwassenen ontbijt per persoon 15€
Deluxe ontbijt voor 2 personen 35€
kinderontbijt 8€
Voor een overzicht van de inhoud van de verschillende pakketten klik op deze link https://meerle.gezinsbond.be/nieuws/overzicht-aanbod-ontbijtpakketten-1…

Inschrijven

Inschrijven is enkel mogelijk via overschrijving op IBAN BE30 7512 0191 2311 Gezinsbond Meerle o.v.v. naam, adres en je bestelling. Leden vermelden hun lidkaartnummer (staat onder uw naam op uw lidkaart)

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten