NIEUWE DATUM Vaderdag ontbijt op bed

Door de geldende coronamaatregelen kunnen we geen ontbijt op bed leveren op 21 maart 2021 voor vaderdag zoals eerder vermeld in onze kalender. We verplaatsen naar vaderdag op 13 juni 2021 Verras papa met een lekker en gezond ontbijt door onze vrijwilligers met veel liefde en veel zorg samengesteld en aan huis geleverd...Gemakkelijk en aan een democratische prijs!

Locatie

Meerle 2328 .... Omgeving Meerle

Op zondag 13 juni 2021 kan u genieten van een heerlijk ontbijt op bed. Het enige wat u hiervoor moet doen, is de bestelstrook invullen en tijdig terugbezorgen. U kan een keuze maken uit een volwassenenontbijt, volwassenenontbijt Deluxe en een kinderontbijt met een leuke verrassing.
We maken uw ontbijt met veel liefde en zorg klaar en leveren aan huis op het door u gekozen tijdstip. Dit alles aan democratische prijzen. Maak snel uw keuze, de inschrijving is definitief na betaling via overschrijving.
We leveren de ontbijtpakketjes in Meerle, Meersel-Dreef, Meer en Minderhout.
Alle info vind je terug op onze website: https://meerle.gezinsbond.be

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

volwassen ontbijt voor onze leden per persoon 10€, niet leden 12€
Deluxe ontbijt voor onze leden 27€ voor niet-leden 29€
kinderontbijt met een leuke verrassing voor onze leden per kind 5€, niet leden 6€

Inschrijven

inschrijven kan dit keer enkel via overschrijving. Voor alle details verwijzen we je graag door naar https://meerle.gezinsbond.be Hier vind je ook de inhoud van de verschillende pakketjes onder de rubriek "nieuws"

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten