Infoavond ‘van slapen lig je toch niet wakker’

Een goede nachtrust is van levens-belang voor een goede gezondheid. We vinden goed slapen belangrijk, maar we grijpen veel te snel naar medicatie, terwijl er ook andere alternatieven zijn om beter te slapen. Daarnaast werkt ook ons drukke leven het ontstaan van slaapproblemen in de hand. Kom meer te weten over de oorzaken van én oplossingen voor slecht slapen.

Locatie

Meerle 2328 Gemeenteplein Parochiezaal

Tijdens deze infosessie wordt ingegaan op slaap. Een goede nachtrust is van levens-belang voor een goede gezondheid. We vinden goed slapen belangrijk, maar in de praktijk is het niet zo goed gesteld met onze slaap.
Uit de Belgische gezondheidsenquête blijkt dat zo’n 30% van de bevolking slaapproblemen ervaart. Bovendien is België een van de koplopers in het gebruik van slaap- en kalmeermiddelen. We grijpen met z’n allen veel te snel naar medicatie, terwijl er ook andere alternatieven zijn om beter te slapen. Daarnaast werkt ook ons drukke leven het ontstaan van slaapproblemen in de hand.
Kom hier meer te weten over de oorzaken van én oplossingen voor slecht slapen.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

leden: 5€
niet-leden: 7€

Inschrijven

Deelnameprijs: leden: 5 euro, niet-leden: 7 euro
een drankje (koffie, thee of water) inbegrepen.
Zowel als lid van de Gezinsbond als van de KWB dient u in te schrijven via:
kwbmeerle@gmail.com of tel. 03 315 47 62 (Ronny Pijpers).

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Vr Feb 21
Locatie

Meerle

Vr Feb 21
Locatie

Meerle

Zo Mrt 22
Locatie

Meerle