carnavalsfuif

Spetterende carnavalsfuif met Mjeelse DJ's Yannick & Yannick voor alle kinderen van de lagere school!

Locatie

Meerle 2328 Ulicotenseweg 2 Chiro St Jan (chirozaal van de jongenschiro)

De kinderen van de lagere school vieren carnaval. Een echte fuif met echte DJ's Yannick & Yannick, ondertussen bekend bij kleine en grote feestvierders, zonder aanwezigheid van de ouders onder een wakend oog van de vrijwilligers van de Gezinsbond Meerle & Meersel-Dreef. Let op: er mag geen eten of drinken van thuis genuttigd worden. Confetti en spuitbussen zijn NIET toegestaan, serpentines worden uitgedeeld door de Gezinsbond!
Kinderen worden verwacht vanaf 18u30 in hun mooiste verkleedoutfit en met hun inkomkaartje dat ze op voorhand hebben gekocht. Om 21u stopt de muziek en de feestende jongelui dienen dan opgehaald te worden door de ouders (indien ouders wensen mag dit ook vroeger)

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
3.00

voorverkoop leden 2 € , let op geen kaart dan betaal je aan de kassa 6€
voorverkoop niet leden 3€ , let op geen kaart dan betaal je aan de kassa 6€

Inschrijven

koop je inkomkaartje bij Dianne Vermonden aan de schoolpoort, bij Kalinka Gladinez, Heimeulenstraat 49a, bij An Aerts, Elsakker 2d of bij Martine Van Houten aan de schoolpoort 't Dreefke en Strijbeekseweg nr 50

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Vr Feb 21
Locatie

Meerle

Zo Mrt 22
Locatie

Meerle

Zo Mrt 29
Locatie

Meerle