bewegingsopvoeding / kleuterturnen

Op woensdag 7 oktober 2020 starten we onze lessenreeks bewegingsopvoeding, beter gekend als kleuterturnen voor alle schoolgaande kleuters. Onder leiding van juf Steffi kunnen zowel jongens als meisjes komen spelen, dansen, turnen en sporten op een leuke en speelse manier.

Locatie

Meerle 2328 Ulicotenseweg 1 Turnzaal

De voorbije maanden beleefden we rare tijden waardoor heel ons leven er heel anders is gaan uitzien. Ook voor sportclubs was en is het niet eenvoudig om er terug in te vliegen. Er zijn heel wat extra maatregelen die in acht genomen moeten worden vooraleer er iets georganiseerd mag worden. Maar we hebben goed nieuws!!
Vanaf woensdag 7 oktober 2020 staat Juf Steffi weer paraat om lekker te bewegen, spelen, turnen, sporten, dansen met kleuters.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
50.00

leden van de Gezinsbond betalen 50€ voor 16 lessen (15 lessen +1 les gratis)
niet-leden betalen 65€ voor 16 lessen (15 lessen + 1 les gratis)

Inschrijven

Door corona kan inschrijven dit schooljaar enkel gebeuren via mail gezinsbondmeerle2013@gmail.com Inschrijvingen dienen binnen te zijn voor 3 oktober 2020. Er kunnen max 35 kleuters deelnemen. VOL=VOL!

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten